INSTRUCTIE

Met veel plezier heb ik de opleiding Basic Instructor Classical Dressage aan de Neo-Classical School for the Art of Horsemanship (NCSAH) gevolgd. Het doel van deze opleiding is kennis, kunde en inzichten verspreiden in de paardenwereld zodat er op een gezonde en begripvolle wijze getraind en les gegeven kan worden, waarbij het fysieke en mentale welzijn van het paard in de training en paardenhouderij centraal staat.

Wil jij beter paardrijden:

  • vanuit de fysieke en mentale mogelijkheden van jou en jouw paard;
  • leren waarom we doen wat we doen en niet alleen hoe;
  • op basis van ontspanning en wederzijds vertrouwen;
  • waarbij het welzijn en plezier voorop staat?

Neem dan contact op voor het inplannen van jouw les!

ORUN gecertificeerd instructeur.
De NCSAH is een KNHS erkende dressuuropleiding.

http://www.ncsah.nl          

VERZORGING

Wil jij de verzorging van jouw paard(en) gedeeltelijk of geheel uitbesteden? Of heb je tijdelijk niet de mogelijkheid om jouw paard zelf goed te verzorgen, bijvoorbeeld vanwege vakantie of zwangerschap?

Ik kan jou volledig ontzorgen of ondersteunen. Denk hierbij aan voeren, buiten of binnen zetten, toiletteren en alle overige dagelijkse werkzaamheden op stal.

Basis training onder het zadel en longeren behoren ook tot de mogelijkheden.

Hippische ondernemer of particuliere paardeneigenaar? Je bent altijd verzekerd van professionele service op maat, aansluitend op jouw behoeften.

MANAGEMENT

Tijdens de training of verzorging is het welzijn van de paarden altijd het belangrijkste uitgangspunt. Om jouw paard fysiek en mentaal gezond te houden, of om met een paard een gesteld doel te bereiken, spelen veel factoren mee. Denk hierbij aan geschikte huisvesting, voeding, hoef- en gebitsverzorging, passend zadel, omgang vanaf de grond, correcte training etc.

Het creëren van het optimale management voor jouw paard of hippische onderneming is een uitdaging voor elke paardeneigenaar.

Wil je graag eens sparren over hoe jij het management van jouw paard kan verbeteren? Of heb je een specifieke vraag over het stalmanagement van jouw hippische onderneming?

Ik kan hierin adviseren en breng jou, indien nodig, graag in contact met andere professionals in de hippische sector.