Dressage2Learn – Haal het beste uit je paard!

Zoals jullie wellicht al op mijn website hebben gelezen heb ik mijn opleiding tot instructeur gevolgd bij de NCSAH, Neo-Classical School for the Art of Horsemanship.

De NCSAH opleidingen onderscheiden zich door de verdieping in biomechanica en het functioneel gebruiken van die kennis, leerprocessen van ruiter en paard, de verdieping in het beoordelen van het harmonisch bewegen van het dressuurpaard en het dynamisch trainen met oog voor het ‘hoe’, het ‘waarom’ en niet alleen het ‘wat’.

Om deze kennis toegankelijker te maken voor alle ruiters, paardeneigenaren en geïnteresseerden, is de online leeromgeving Dressage2Learn ontwikkelt.

Dressage2Learn is opgezet door rijmeester, revalidatie-trainer en Grand Prix-ruiter Bastiaan de Recht en Erkend Paardenarts en chiropractor Amber Koppen. Hun kennis en inzichten zijn gebaseerd op de nieuwste inzichten uit de biomechanica en op jarenlange ervaring met duizenden ‘probleempaarden’ met zowel fysieke problemen als gedragsproblemen. Dit doen ze op hun Trainings- en Revalidatiecentrum Equiscio. Daarnaast richtten ze in 2011 de KNHS erkende Hippische beroepsopleiding NCSAH op.

De kennis vanuit zowel het Trainings- en Revalidatiecentrum Equiscio, als het opleidingscentrum NCSAH, zijn nu samengevoegd in Dressage2Learn en daarmee voor iedereen beschikbaar.

Haal het beste uit je paard en doe mee! Dressage2Learn biedt je verschillende online videocursussen over het biomechanisch trainen van je paard, die bestaan uit meerdere modules. De modules worden gemaakt door prominente professionals die op hun vakgebied onderscheidend zijn qua kennis en kunde.

De online cursussen:

  • Biomechanica en trainingsconcepten – Nu online!
  • Rijbaanfiguren en wijken – Nu online!
  • Werk aan de hand – Nu online!
  • Longeren – Nu online!
  • Masterclass: Piaffe & Passagepassage training – Binnenkort verwacht

Gratis lidmaatschap en trainingsvideo’s

Wil je eerst eens kijken of het iets voor jou is, zonder dat je een module hoeft aan te schaffen?
Bij Dressage2Learn kan je nu een gratis lidmaatschap aanmaken. Hiermee heb je al toegang tot het online platform en gratis trainingsvideo’s.
Klik op het logo hieronder en maak direct jouw account aan! Ik ben heel benieuwd wat jij er van vindt.