SAMENWERKINGSPARTNERS

Hier zie je de bedrijven en merken waar ik mee samenwerk.
Dit zijn allemaal bedrijven waar ik zelf regelmatig mee werk en
waarvan ik ook heel tevreden ben over de producten.

Wil je graag meer informatie over deze bedrijven?
Je kan doorklikken naar de website, of mij even een berichtje
sturen en dan vertel ik je er graag meer over!

Equilin

Voeding en gezondheid gaan samen en daarom ontwikkelt Equilin veterinaire voeding ter preventie van ziekten en ter ondersteuning van het herstel. Zo krijgen we op een natuurlijke wijze gezondere paarden met een verhoogd welzijn.

Ik voer zelf ook Equilin aan Kenway en ben daar heel tevreden over. Kenway is begonnen met een kuur van Equilin Immuno, en krijgt nu de Equilin Balancer.

Ben je geïntereseerd om Equilin te gaan voeren?
Met de kortingscode RENE5076 krijg je korting op jouw eerste bestelling!

Met Equilin heb ik een affiliate samenwerking, dat betekend dat ik niet gesponsord wordt, maar wel een kleine vergoeding krijg voor elke aankoop die via mij gaat.

Dier in Beweging

Dier in Beweging is de praktijk van Ilse van der Maat. Bij Ilse kan je terecht voor een behandeling van je paard op het gebied van osteopathie, chiropractie, dry needling en sport therapie.

Ik ken Ilse al bijna 20 jaar en zij komt Kenway een aantal keer per jaar behandelen. Ze is heel deskundig, neemt echt de tijd en kijkt welke behandelmethode op dat moment het beste is voor jouw paard.

Ilse behandelt ook paarden van mijn lesklanten en andersom stuurt ze ook regelmatig paarden en eigenaren door voor extra begeleiding in de training. Hierin werken we nauw samen om de training op de behandeling af te stemmen voor een nog beter resultaat, een gezonder paard en een tevreden eigenaar.

Steven Henderson Photography

Steven is fotograaf en heeft de meeste foto’s gemaakt die je op mijn website ziet. Hij fotografeert paarden, maar ook andere dieren zoals honden en boerderijdieren.

Wat ik zo fijn vind aan Steven is dat hij ruim de tijd neemt voor de fotoshoot en alle wensen zijn bespreekbaar. Zo kan je precies de foto’s krijgen die je graag wilt.

De foto die je hiernaast ziet van Kenway vind ik echt prachtig en is mij heel dierbaar!

Wil je graag mooie foto’s van jouw paard of huisdier? Neem dan zeker een kijkje op de website voor zijn portfolio.